Godt nyttår og takk for det gamle

31.12.2018 17:40

Godt nyttår 2019, og takk for det gamle, 2018. 

I motsetning til mange så har jeg ikke nyttårsforsetter. Jeg har allerede iverksatt tiltak for å kunne fylle tiden  2019 med det som betyr mest for meg: mer tid med familie og venner. Og mer tid til å trene egne hunder. Så snart det opererte kneet mitt blir bedre er planen også å kunne begynne med "fysisk forstring" igjen, av både meg og hundene. 

Ift kvelden i kveld, så ble det slik at vi ble "tvunget" hjem fra hytta pga dårlig vær. Og jeg håper at det samme dårlige været vil sørge for begrenset oppskyting av raketter i kveld. Uansett har jeg helgardert meg: Jeg går ikke med hundene løse verken i dag, i natt eller i hele 1.nyttårsdag. Selv om de så langt har vist seg skuddsikre. En hund som plutselig blir skremt av noe, vil ikke reagere rasjonelt. Og stikke i vill flukt. Og da vil ikke engang en hund man vanligvis har knallsikker innkalling på reagere som normalt. Så hold hundene i kobbel i dag, i kveld og i hele morgen. Og jeg har fyllt opp fryseren med frosne godbiter så skal få tygge seg inn i 2019 med. Så fokuset til hundene rundt midnatt blir mat og tygging, ikke lyder utenfor huset. 

Jeg håper for alle en fremgangsrikt 2019, der du får mulighet til å utvikle dine evner og interesser, og å vokse som menneske. Legg fra deg det som holder deg tilbake: gi slipp på bitterhet, selvbebreidelse, sinne, og alt det som begrenser deg fra å vokse videre. 

Ta vare på hjertet fremfor alt du bevarer, for livet utgår fra det. 

Ha en fin kveld og et godt 2019. 


 

—————

Tilbake