Nobelkullet 18 uker gamle.

14.09.2018 21:34

Tirsdag ble valpene 4 mnd gamle, og i dag fredag altså 18 uker gamle. 
Kayaq og Oreo flyttet hjem til sine nye hjem forrige fredag. Og overgangen gikk helt smertefritt. Og de har fått nye flotte liv med turer og aktivitet og dedikerte eiere som jeg setter utrolig stor pris på. Jeg er veldig fornøyd med mitt valg av valpekjøpere :) 

I dag flytta Mira (vidsyn´s Alexis) til sin eier med familie i Sogn. Hun blir gårdshund som også skal fungere som familiehund, treningskompis med mer. Så hun får et aktivt liv og det trenger hun. Hun får det superfint. :)Vidsyn´s Alice har skiftet navn til Freja, og mandag flytter hun hjem til sin nye familie her i Trondhjem. Jeg er overlykkelig over at hun blir i byen her, kun 5 minutter med bil fra meg. Og som de andre valpene har hun fått en flott og aktiv familie som garantert vil ta godt vare på henne. Og matmor trener fra før smeller med sin andre hund Mille. Mille og Freja har truffet hverandre og går godt sammen. 

 Det merkes at antallet valper har gått ned. Jeg sover lengre om morgenen, og våkner nå ofte av meg selv rundt klokka seks. Og det er mindre vasking, ikek minst fordi valpene nå begynner å bli mer husrene, av seg selv, rett og slett pga alder. Så de holder seg til jeg tar dem med ut. 

Og det beste av alt - jeg har fått starte trening igjen med Nova og Lotta. Lotta husker gamle kunster ift søksarbeid og er minst like motivert som før, egentlig enda mer. HUn holder nå koken nonstop i lange søk der hun søker i 5 minutter før funn (jeg har da lagt ut kun ett duplikat og gjemt det vanskelig), hun gir seg ikke før hun finner det. Og Nova har vist seg å elske lydighet. Hun er mammas hund med fullt fokus på mor, elsker å jobbe for belønninger som også inkluderer masse ros og kos og skryt. Og hun har hatt veldig godt av å komme i gang med trening igjen i settinger der hun må velge bort andre hunder og annet som skjer rundt henne. 

I det hele tatt - jeg er i ferd med å få tilbake "livet mitt" etter en utrolig slitsom periode. Nå mangler bare at Alva og Krutt blir løst fra karantenen, så blir hverdagen helt normal igjen. 

Kontakt

Kennel Vidsyn Eli-Anne Skaug
Kroppanveien 1
7075 Tiller
kennelvidsyn@gmail.com