Primo april

05.04.2016 22:43

April er her. Snart vår men med pusten til kong vinter innimellom i nakken.
Vi har hatt en begivenhetsfull uke.
Helgen som var fikk jeg avlagt siste delene av instruktør-eksamen som jeg har tatt hos Doglife med Cathrine Sallaup som kyndig og engasjerende lærer. Jeg bestod ;)

Søndag kveld fikk vi trent konkurranse-trening i Rally sammen med Nidaros brukshundklubbs Rally-treningsgruppe. veldig givende, og Lotta hadde tydelig progresjon også den treningen.
Mandag kveld startet vi på nytt lydighetskurs hos Sportshunder slik at jeg kan få trent med argusøynene til Sissel og Gunhild over meg. Det hjelper mye å få tilbakemeldinger på hvordan det man gjør ser ut utenfra. Skal jeg ha progresjon i treningen med Lotta, må jeg ha tilbakemeldinger. ellers føler jeg at jeg blir stående og stampe og dels blind for egne feil.

Og i dag kom resultatet fra smellercupen. Vi vant øvelse 4 - bilsøk. Men kom på 7.plass totalt for hele cupen siden vi manglet en øvelse (nr 2 - kassesøk).  Så jeg vil ha ny cup og revansj!! ¨

Gratulerer til Tove (nr 1), Aida (nr 2) og Mascha (nr 3). Morsomt at der begynner å bli en del som vil konkurrere i smeller.

Og så fikk Lotta løpetid i går. dermed går helgens Rally-stemne ad undas for vår del. Men der kommer nok flere tjangser.

Kontakt

Kennel Vidsyn Eli-Anne Skaug
Kroppanveien 1
7075 Tiller
kennelvidsyn@gmail.com