Nobelkullet 11 uker gamle

27.07.2018 16:46

I dag er gjengen 11 uker gamle. De er fremdeles noen frenetiske bitemonstre, og det å få alle 6 i fanget er ikke engang morsomt. Så det holder leeeenge med en om gangen. 

Vi har denne uken som har gått trent en del miljøtrening, håndteringstrening, vi har begynt å klippe pels med maskin. Og de har lekt mye i hagen, fått løpe rundt, plukke bær fra bærbuskene, leke med Nova, og herje villt ute. De har badet i elven, mange av dem, og noen har bare lagt på svøm av seg selv.... Og de har gode av-knapper. Sover hvor som helst....  De har en ekstrem mat-drive, og de leker med livet som innsats. Også med meg, hver enkelt av dem. Intens kampvilje i tillegg til jaktlyst. Så en morsom gjeng og svært lovende ift bruksegenskaper. 

Og mandag denne uken leverte vi andre runde med prøver. Og preliminærsvar i dag fra veterinærinstituttet er at 7 er negative, to er fremdeles positive: Alva og Mira. Men det går i riktig retning. 


Neste uke må jeg igjen på jobb, og da vil Mira og Alva bli skilt fra resten av flokken når jeg er på jobb siden jeg ikke får følge med og plukke opp avføring (som er smittekilde nr 1) fortløpende. Men det går nok bra det også. De er en veldig robust gjeng.  :) 

 

Kontakt

Kennel Vidsyn Eli-Anne Skaug
Kroppanveien 1
7075 Tiller
kennelvidsyn@gmail.com